Ny färg

Nu har min velomobil blivit reparerad efter påkörningen 20.6. Nu har den fått en ny färg. Det är ännu blått, men nu är det klarblå i stället för ljusblå som den var förr. Jag har hållit en väldigt lång paus från velomobilen nu. Först var jag en vecka på konfirmationsläger och därefter for jag med Ingrid till Svenska fjällen och gick delar av Padjelantaleden. Det var ansträngande att gå med tung packning så därför har jag lite ömt i mina knän. Jag hoppas att det går om då jag får sjunka ned i min bekväma velomobil och bara trampa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s