Paus

Länge sedan sist. Nu har jag en ofrivillig paus från mitt velomobilåkande. Jag har blivit opererad för ljumskbråck och är sjukskriven 2 veckor. Jag tror dock att jag tar en paus på 4 veckor från velomobilen.

Nu har jag fått reda på att jag blivit antagen som en av cyklisterna i ”3wheels4france”. Det är en velomobiltur runt hela Frankrike och det går av stapeln 16.7-5.8.2017. Min plan är att ha min nya velomobil transporterad till Danmark och så far jag dit, till velomobilcenter.dk, och provar den och de får ställa in den. Från Danmark skulle jag sedan cykla 900 km till Trier i Tyskland där 3wheels4france startar. Cykelturen runt Frankrike väntas bli 4000 km och skall göras på 3 veckor. Det blir en utmaning.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s