Min vintercykel

Får jag presentera min vintercykel. Detta är en Bullitt. Den har all lyx man kan tänka sig. Den har el-motor och automatväxel. Den kan ta 100 kg last förutom mig. Lastutrymmet är öppet och kan inrymma hur mycket finesser som helst, bara fantasin sätter gränser. Jag kan transportera fem dagars ved i en låda. I en annan låda kan jag transportera mitt barnbarn. En tredje låda är bara bra att kasta inköp i. Jag kan till och med transportera min 5 meters kajak. Min Bullitt gör mig lycklig.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s