Vad göra på semestern?

Jag gör nog inte så mycket på min semester och det märks också på mitt velomobilåkande, det blir inte så mycket. Jag har dock ägnat mig åt velomobilvärlden en del.

Först så fick jag besök av min velonautförebild, Urpo Taskinen. Han var på väg hemåt och kom till Vasa. Han kom ganska sent och övernattade hos mig. Följande dag for vi tillsammans ut till Replotbron och Bernys restaurang för att träffa en annan svensk velonaut, Jesper Flodin, som besökte världsnaturarvet. Vi åt lunch tillsammans. Jag följde Urpo till Kvevlax på hans tur norrut, hemåt. Senare fick jag Jesper som nattgäst för en natt. Han fortsatte dagen därpå till Seinäjoki därifrån han tog tåget upp till Kolari.

Nu har jag just kommit hem efter en tur till Frankrike. Dit for jag för att provcykla den nya velomobilen Mulsanne tillsammans med min dotter. Jag blev väldigt förtjust i modellen och planerar att köpa den. Resten av familjen (fru och en dotter till) kom också till Frankrike. Vi spenderade några dagar med att spankulera i Paris och kolla upp cafeer.

Nu då jag kommit hem har jag fått besked från försäkringsbolaget. Min velomobil kommer att repareras. Jag är mycket nyfiken hur den blir då arbetet är färdigt. Den borde bli som ny.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s