Semester

Äntligen har jag semester. På måndag 20.6. cyklade jag hem efter sista dagen på jobbet. Dagen till ära skulle jag fortsätta in mot centrum och fira på Sweet Vaasa. Jag cyklade alltså på vasklotbrons högra sida in mot centrum, på cykelvägen. Precis vid Faros kommer en bil ut och smäller mig i sidan. Velomobilen stjälper och kanar en bit på asfalten. Resultatet av den olyckan är att lackeringen är helt förstörd. Förutom det blev det också lite sprickor i glasfibern och båda speglarna kom bort. Det var ju helt klart bilistens fel och det förnekades inte. Nu väntar jag med spänning på att de skall ringa upp från försäkringsbolaget. Idag var jag till ett bilmåleri och bad dem om en grov kostnadskalkyl. De trodde att det skulle kosta från 1500-2000€ att få velomobilen reparerad. Då borde den vara i nyskick. Själv fick jag bara lite skrubbsår och känner mig lite ledbruten i kroppen.

Jag har planerat att cykla till Helsingfors där Evangeliföreningen har årsfest. Reparationen av velomobilen kan ställa till problem för den resan. Efter Helsingfors besöket flyger jag till Frankrike och vad jag gör där skall rapporteras på bloggen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s