Ännu en dröm

Idag har en dröm som jag haft tagit ett steg närmare verkligheten. Vi samlades tre personer och planerade att starta en cykelförening i Vasa. Det finns andra cykelföreningar i Vasa men de satsar på träning och tävling. Denna cykelförening skall helt koncentrera sig på att arbeta för vardagscykling i Vasa. Jag använder min velomobil nästan uteslutande för att ta mig till olika ställen. Det är ytterst sällan som jag är ute och cyklar bara för träningens eller avkopplingens skull. Nu håller en cykelförening på att bildas som skall försöka få vasaborna att använda cykeln istället för bilen och som skall få vasapolitikerna att på allvar arbeta för infrastruktur för cykel.

Idag är det en bra dag!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s