Kilometrikisa

Sköna maj… Första maj startade kilometrikisa. Jag tänkte först gå med i ett befintligt lag, men så kom jag att tänka på mina kolleger och startade ett eget lag. Laget heter ”Korsholms kyrkliga sammfällighet”. Hittills är jag den enda deltagaren i tävlingen. Någon har varit lite intresserad och jag vet om åtminstone en hård cyklist i arbetslaget, men ingen har anslutit sig till laget. Jag är inte så oroad eftersom det är en lekfull tävlan på Kilometrikisa och så finns det möjligheter att ansluta sig i efterskott också och notera sina cyklade kilometrar retroaktivt.

Cykelföret hittills i maj har varit strålande med varmt och soligt väder. Jag har numera övergått till kortärmat i cockpiten på min velomobil. Både tiden och kilometrarna slinker snabbt förbi i velomobilen, speciellt på min pendlingssträcka som jag kör flera gånger per vecka. Om humöret är bra kan det hända att jag cyklar till Vörå i morgon. Men före det skall jag delta i en cykelutfärd här i Vasa. Jag vet inte riktigt vad det är men det var något med tweed, så kanske man borde komma med gammal cykel och i tweedkostym?

Ha det bra på vägarna.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s