Mina drömmar (några)

Hej igen. I mitt första inlägg skrev jag om drömmar och visioner. Egentligen hade jag tänkt börja skriva denna blogg då något spännande händer, men så fick jag inspiration att börja på en gång. Jag kan ju skriva om hur mina drömmar småningom uppfylls.

En av mina drömmar är en ny velomobil. Planen var att jag skulle börja med bloggen då jag hade fått den nya velomobilen. Det jag drömmer om är en velomobil som heter Mulsanne och är från Frankrike. Den skall vara målad i blått-vitt-blått, som Finlands flagga. I det vita fältet fantiserar jag om Muminfigurer. Vad kan vara mera finländskt än de kära Muminfigurerna. Jag har också börjat fundera på att ersätta det vita fältet med något mönster från Marimekko. Det skulle vara det ultimata finländska fordonet.

En annan av mina drömmar, och också en möjlig startpunkt för denna blogg, är en cykeltur runt hela Finland. Poängen är att det inte bara skall vara min cykeltur, utan att det skulle bli den ultimata cykelturen för Finlands långfärdscyklister. Paddlarna har sitt blåvita band då de paddlar hela Finlands kust. Vi cyklister kunde också få en utmaning. På tal om långfärdsturer så har jag upptäckt Eurovelo. Det är cykelturer runt i Europa. Eurovelorutten 13 heter järnridån och följer den gamla järnridån från norra Norge ända till Svarta havet, 10400 km, det ni.

Jag drömmer också om en intresseförening för cyklister i Vasa. Nu ser det ut att bli verklighet i och med att en grupp skall mötas på tisdag 26.4. för att diskutera just det. Det finns mycket att förbättra i cykelinfrastrukturen i Vasa.

I maj börjar kilometrikisa. Anmäl dig till ett lag eller starta ett eget lag och börja cykla!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s